Ungdoms­sektionen

Alingsås RS ungdomssektion och US-styrelse

Alla medlemmar mellan 13-26 år är en del av Ungdomssektionen och vårt mål och ambition är att skapa trivsel, gemenskap och trygghet för föreningens barn och ungdomar samt bidra till att utveckla föreningen.

Aktiviteter

Ungdomssektionens styrelse och de som valt att engagera sig lite extra i ungdomssektionens arbete arrangerar olika aktiviteter, som till exempel läskig halloweenkväll och rolig påskkväll. Alla barn är välkomna på våra aktiviteter, oavesett om du är aktiv i vår förening eller inte. Information om aktiviteter och hur du anmäler dig dit hittar du på Alingsås Ryttarsällskaps fb och instagram.

Vi i styrelsen tillsammans med dem som de som valt att engagera sig i våra arrangemang hittar även på en del roliga aktiviteter själva för att stärka vår gemenskap.
Allt vårt arbete sker idéellt och intäkterna går till föreningens verksamhet. Bla har vi köpte vi en häst till ridskolan 2016!
Vill du också vara med och hjälpa till eller komma i kontakt med oss ungdomssektionen så går det bra att haffa oss i stallet eller maila oss på ussalingsasryttarsallskap@gmail.com!

US påskkväll

Återkommande aktiviteter

Vissa aktiviteter är återkommande år efter år. Andra är tillfälliga.

Här är några exempel på återkommande aktiviteter som normalt arrangeras varje år:

  • Påskkväll
  • Halloweenkväll
  • Luciafirande
  • Julaftonsridnig
Ungdomssektionen
Ungdomssektionen

Ungdomssektionens styrelse 2022

Ordförande: Ebba Öström
Vice ordförande: Maya Martinsson
Ledamöter:
Ella Gustafsson
Klara Koppel
Nova Magnusson
Freyja Linlycke Larsson
Wilma Lindfors

Aktiva medhjälpare

Utöver styrelsen har US en grupp med engagerade medlemmar som valt att vara extra aktiva och hjälpa till med våra olika arrangemang.

Maja Kemper
Lova Johnson
Tuva Hansson
Moa Främberg
Diza Berggren
Alva Berggren
Annie Hallingsjö
Isabella Stuborn
Tindra Lilja
Felicia Jensen

Ungdomssektionen